Fjällräven Rain Cover 40 To 55 L Rygsække 50 liter og kufferter,fjällräven sten fleece,mere fashionable

DKK313.04  DKK156.52Spar: 50% off
  • Model: Fjällräven 003287
  • 5742 Antal på lager
  • Fjällräven Rain Cover 40 To 55 L Rygsække 50 liter og kufferter,fjällräven sten fleece,mere fashionable
Fjällräven Rain Cover 40 To 55 L Rygsække 50 liter og kufferter,fjällräven sten fleece,mere fashionable_checkout

Description

fjallraven mini tilbud Fjällräven Rygsække og kufferter rygsække 50 liter , Fjällräven Rain Cover 40 To 55 L Rygsække 50 liter og kufferter,fjällräven sten fleece,mere fashionable fjällräven karl bukser,hot salg

Handy regnslag med reflekterende logo. Lavet af smidig PU behandlet nylon med tapede sømme. Fremstillet i vores FN Blå sikkerhed farve, som giver optimal synlighed i al slags vejr og terræn. Komprimering med elastik i den nedre del og snøre justering. Regnen cover har også en krog, der forvandler justeringen vindfold i en guyline at forhindre regnslag fra at flyve ud i ekstreme vind. Integreret pack taske med velcro betyder det er altid lige ved hånden i tasken, når du har brug for det. Opdateret, rummelige snit, der passer 40 50 liters rygsække. Hvis du har tendens til at bære en masse på ydersiden af din rygsæk, kan du vælge en størrelse større for mere plads.


Specifikationer:

Vægt (FJR): 115 g
Ydermateriale: 70D 100% polyamid

Er du på udkig efter Fjällräven Rain Cover 40 To 55 L Alle Fjällräven er af bedste kvalitet, så du får mest ud af dit træningsudstyr. Bestil dine varer hos Fjällräven Rain Cover 40 To 55 L og modtag dem inden for få dage. Vores mål hos Fjällräven overlegen kvalitet, er at finde de bedste tilbud til dig. Vi har et kæmpe udvalg i udendørs udstyr, lige det du står og mangler.

Beskrivelse


Fjällräven - Rygsække og kufferter - Rygsække 50 liter

Review

Choose a ranking for this item. 1 star is the worst and 5 stars is the best.